Gyakori kérdések

 1. Hogyan szerezz pontot?
 2. Kattints hirdetésekre, böngéssz az oldalon vagy nézd ezentúl kedvenc videósaid a giveawayroom.com-on. Nálunk szórakozással szerezhetsz értékes ajándékokat!

 1. Mire költheted el?
 2. - Nyereményjáték:

  Jelentkezz nyereményjátékokra, ahol értékes ajándékokat nyerhetsz! Nincs más dolgod, mint pályázni, a nyereményjátékok menüpont alatt, vagy figyelni Facebook oldalunkat, ahol exklúzív sorsolásokon vehetsz részt, csupán egy like, komment vagy megosztás segítségével!

  - Bolt:

  Nézz körül a boltban és szerezd meg kedvenc játékod ingyen!

  A boltban „rank” szerint láthatod a kínálatot:
  -Újonc: 0-500 pont

  -Gyüjtögető: 500-1500 pont

  -Haladó: 1500-3500 pont

  -Pro: 3500-6000 pont

  -Mester: 6000-10000 pont

  -Senior: 10000 pont +

  - Hogy működik a vásárlás?

  Válaszd ki a játékot, kattints az árara és már meg is vagy! Amint megerősítettük a vásárlást látni fogod a profilodban a megvásárolt játékaim menüpontban!

  - Loot:

  Nálunk nem csak játékokat vásárolhatsz pontjaidért, értékes könyvek, pólók, filmek és különféle ajándékok várnak rád a loot menüpont alatt! A vásárlás menete ugyan úgy működik mint a boltnál, amint kiválasztottad a terméket, melyet mi is megerősítettünk, megjelenik profilodban a megvásárolt loot menüpont alatt. A további szükséges információkért (név, postázási cím) felvesszük veled a kapcsolatot emailben!

 1. Mit történik ha megnyerem a Nyereményjátékot?
 2. Ha Te leszel a szerencsés nyertese a Nyereményjátéknak, akkor felvesszük veled a kapcsolatot e-mail formájában és elkérjük a kellő információkat ahhoz, hogy el tudjuk juttatni neked a nyereményed.

 1. Hogy lehet gyorsan sok pontot szerezni?
 2. Belépsz az oldalunkra, "Pontszerzés" menü pontra kattintasz és elkezded megnézni a kirakott Cikkeket, Bannereket, Videókat.
  Az éppen adott Cikkek, Bannerek, Videók megnyitása után elindul egy számláló, amint a megadott idő letelik jóváírja a pontot a profilodra.

  Amennyiben bármi egyéb kérdésed van keress minket bátran a support@giveawayroom.com email címen vagy írj nekünk Facebook oldalunkon!